WIJ GAAN VERHUIZEN !

05-08-2015

Jolanda's Werkplek Na 6 jaar in het Klokgebouw op Strijp S gaat Met Inhoud een nieuwe fase in. Vanaf 15 augustus 2015 zijn wij te vinden op de Leeuweriklaan 20 te Eindhoven.

Pionieren op Strijp S

Als eerste ‘bewoners’ in het Klokgebouw (na 70 jaar Philips natuurlijk) was het in het begin pionieren: geen wegen, nauwelijks bewegwijzering, geen parkeerplaatsen, liften die vaak in de revisie waren en veel bouwwerkzaamheden rondom. Toch was dit de tijd van nieuwe samenwerkingsverbanden, nieuwe diensten en veel interactie met andere creatieven en pioniers.

De Workshops Met Inhoud ontstonden hier; mooie opdrachten werden gedaan samen met Scherpontwerp en Studio Incognito. Met Monkeytree en Venturelabs. Met Founded by All en de Boekenmakers. Bijna allemaal Klokgebouwers van het eerste uur. En zo had kantoor Met Inhoud zijn plek gevonden.

Daar komt nu een einde aan. Waarom? Niets dramatisch hoor. Deze stap heeft alles te maken met Het Nieuwe Werken. Met nieuwe focus op … de inhoud. Samenwerken is allang niet meer gebonden aan tijd en plaats. We staan continu met elkaar in verbinding. Daar heb je geen kantoor voor nodig.

Inhoud meer dan ooit centraal

Na 14 jaar Met Inhoud is onze missie meer dan ooit actueel: contentstrategie, corporate storytelling, storysharing, verhalen delen… bedrijven en organisaties zien steeds meer de waarde in van het vertellen van authentieke verhalen. Oude wijn in nieuwe zakken? Niet helemaal. De rol van de ontvanger van die verhalen is immers groter dan ooit. Sterker nog: de zender wordt steeds minder belangrijk. De consument voegt toe, deelt en maakt zelf. Co-creatie. Iedereen als contentproducent.
Wat moet een communicatiebureau dan nog? De rol van de communicatie-deskundige is ook veranderd. Maar zeker niet minder belangrijk: deze weet namelijk als geen ander hoe die verhalen te regisseren zijn. Via welke kanalen en in welke vorm. Hoe de boodschap op de juiste plek belandt en vandaar verder gaat leven. Wij van communicatie zijn dus van creators meer facilitators en regisseurs geworden. Met kennis van beinvloedingstactieken, kennis over hoe verhalen werken, waar en wanneer en met wie en vooral in welke vorm. Een boeiend proces.

Met Inhoud als facilitator/regisseur

Met Inhoud was altijd al een netwerkorganisatie, met sterke partners op het gebied van design, techniek, print, development. We vervulden de rol van conceptbedenker, webdesigner, copywriter en realisator, projectleider, kwaliteitsbewaker. Dat blijft! Maar we gaan ons vooral meer richten op onze rol als regisseur van verhalen. De realisatie gaan we nog meer uitbesteden. In overleg met onze opdrachtgevers. Voor onze klanten verandert er verder weinig.

Met Inhoud in het onderwijs

Daarnaast gaat Met Inhoud meer doen aan cursusontwikkeling en workshops. Naast de werkzaamheden als docent voor Fontys Hogeschool Communicatie gaat Jolanda bedrijven en organisaties meer adviseren over het mobiliseren van de eigen communicatiekracht: het effectief inzetten van sociale media, het maken van een contentstrategie, corporate storytelling, contentmanagement. En het schrijven van verhalen. Daar hoort geen kantoor met inhoud meer bij. Die inhoud is immers vooral te halen bij de mensen zelf.

Met weemoed nemen we afscheid van het Klokgebouw. Natuurlijk spelen economische aspecten een rol. Maar verandering houd je scherp en vol energie en met meer efficiëntie gaan we door met nieuwe verhalen, vertrouwde klanten, oude partners en nieuwe verbindingen. Zonder kantoor, zonder omhaal, maar met inhoud!

Voor vragen/opmerkingen bel / mail gerust:
jolanda@metinhoud.nl
06 - 46 055 607

En ons bezoeken kan natuurlijk altijd nog! De koffie smaakt hier net zo lekker!
Leeuweriklaan 20
5613 AG Eindhoven

Het postadres blijft ongewijzigd:
Postbus 841
5600 AV Eindhoven

voordeur