Media

Met Inhoud gelooft dat consistentie de sleutel is tot effectieve communicatie. Consistentie in een duidelijke boodschap, maar ook in de vorm en gekozen middelen.
Zo heeft elk medium zo zijn eigen eisen om succesvol de doelgroep te bereiken. Dat vraagt om specifieke kennis en kunde. Professionaliteit uitstralen begint vaak bij zorgvuldig gebruik van de juiste middelen. Met Inhoud is bij uitstek gericht op de kwaliteit in de uitstraling. En het consistent doorvertalen van uw boodschap naar alle ingredi├źnten van de media-mix.

Multimedia en internet

We hebben met name uitgebreide en internationale expertise opgebouwd in multimedia en internet. Dat gaat van iPhone-applicatie of animated banner tot bedrijfsfilm tot intranet met backoffice koppelingen zoals Alfresco of Microsoft Sharepoint. Ook bij de keuze van een contentmanagementsysteem zijn we nauw betrokken. Een communicatiedoelstelling laat zich soms lastig vertalen naar een geschikte interactieve oplossing. Technische kennis is dan essentieel. Met Inhoud spreekt die taal en werkt concepten uit tot uitvoerbare en budgetverantwoorde projecten. We werken samen met eersteklas partijen voor de technische realisatie, managen het project en bewaken de kwaliteit.

Documentatie

Hoeveel documentatie ligt er bij u op de plank? En hoeveel lijn is er in te ontdekken? Met Inhoud is slagvaardig op het hele documentatietraject: brochure, flyer, leaflet, productsheet, folder, boekje, artikel of jaarverslag… het maakt ons niet uit hoe u het noemt. Wij maken het compleet, inclusief concept, tekst, visualisatie tot en met drukwerk. We werken samen met diverse drukkers, digitaal en offset en nemen u graag het hele drukwerkbegeleidingsproces uit handen.

Beurzen / evenementen

Op beurzen gaat het meestal om in korte tijd zoveel mogelijk exposure krijgen. De inrichting van de beursstand speelt dan een rol, maar met name ook wat daar voor de bezoeker te halen is. Wij denken graag met u mee over creatieve invulling van uw stand en het bereiken van uw doelgroep.

Vorige <               > Volgende pagina