Autisme Steunpunt

Projectomschrijving

In 2003 werd het Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant opgericht als eerste regionaal steunpunt voor scholen en onderwijsprofessionals met vragen over leerlingen met autisme. Sindsdien zijn er landelijk vele andere steunpunten opgericht. Met Inhoud heeft voor 5 van deze steunpunten de website ontwikkeld, alsmede huisstijl en foldermateriaal. Voor het Autisme Steunpunt is het “virtuele steunpunt” (de website) destijds gelanceerd tijdens een drukbezocht congres in Eindhoven.
Het logo van het Autisme Steunpunt is nog steeds een krachtig en herkenbaar symbool voor de dienstverlening van het Steunpunt.

In 2010 zijn we als sparringpartner betrokken bij het vergroten van de naamsbekendheid van het Autisme Steunpunt. Als eerste stap daarin hebben we al het foldermateriaal gemoderniseerd en op dit moment zijn we bezig de website geheel opnieuw te ontwikkelen. Bij start van het schooljaar 2010-2011 zal de nieuwe site gelanceerd worden tijdens een bijzonder evenement. Daarna zullen andere promotionele activiteiten worden opgezet.

logo Autisme Steunpunt ZO
Folder

Folder-binnenzijde
Map buitenzijde Map-binnenzijde Posters
Website Autisme Steunpunt
Website Autisme Steunpunt