Jolanda Sinha

Jolanda Sinha-Rasser

Oprichter en eigenaar van Met Inhoud en vol passie voor goede communicatie. Altijd bezig de boodschap voor een klant helder te verwoorden en die te koppelen aan een passende strategische oplossing. Webcommunicatie is helemaal haar ding. Resultaatgericht, flexibel en betrokken. Moeder van Rohan (1997) en Mira (1999). Heeft de hele wereld over gezworven, met een Indiase man als resultaat, maar laadt zichzelf gek genoeg het beste op temidden van de Friese meren en weilanden.


Begon haar werkzame leven als redacteur en later eindredacteur bij de NCRV en NOS Teletekst. Werkte later bij Philips Design, Empact en Integrace E-business solutions. Jolanda heeft zowel intern als extern bedrijven geadviseerd als communicatiemanager. Pragmatisch en resultaatgericht is zij altijd ook bij de uitvoering betrokken. Zij heeft veel ervaring opgebouwd als webredacteur, webdesigner, copywriter, contentmanager en multimedia-ontwerper. Daarnaast geeft zij de laatste jaren diverse trainingen en workshops.

Jolanda studeerde cum laude af aan de Rijksuniversiteit Utrecht (vakgroep Nederlands - Taalkunde). Van 1995 tot maart 2000 woonde zij in Silicon Valley bij San Francisco in Amerika. Daar volgde zij de opleiding Multimedia Production & Management aan de University of California Santa Cruz en studeerde Motion Graphics aan de vakgroep Communication Arts van de Academy of Arts, San Francisco.